Racing Genk blijft foutloos in het nieuwe seizoen. Het versloeg zondagavond Lierse met 4-1 en is alleen leider. Nieuwkomer Lierse start met 0 op 15. Vossen drukte zijn stempel op de match. Al na twee minuten trof de topschutter raak. Hij rondde een messcherpe aanval af. Een kwartier later werkte Vossen een bal van De Bruyne af, de bezoekers hingen in de touwen.Nog voor de rust kwam de thuisploeg enkele keren dicht bij een derde doelpunt, maar Ogunjimi was niet scherp genoeg. Lierse zette daar weinig of niets tegenover, Genk fietste op zijn gemak naar de rust.Genk was tevreden ging achterover leunen. Daar profiteerde Cavens van. De invaller mikte de bal enig mooi binnen. Racing Genk herpakte zich, Camus en Ogunjimi zorgden uiteindelijk voor een afgetekende zege. Lierse blijft puntenloos achter.(belga)